Pravilnik

o dobrodelni spletni prodaji slik

1. člen

Organizator dobrodelne spletne prodaje likovnih del je Lions klub Bled, Kolodvorska cesta 33, Bled, matična številka 5837464000.

2. člen

Spletna prodaja likovnih del se z objavo na spletni strani LK Bled, ZLKS D129, Facebook, z objavo v lokalnih medijih Blejske novice, Jeseniške novice, Bohinjske novice, Gorjanc, Novice Občine Žirovnica, Deželne novice, Zgornjesavc, Blejska TV ter Gorenjski glas.

Spletna prodaja likovnih del se zaključi 31.05.2021.

3. člen

Izkupiček spletne prodaje je namenjen za pomoč otrokom s posebnimi potrebami in pomoč socialno šibkim družin na področju delovanja LC Bled – Občina Bled, Občina Bohinj, Občina Jesenice, Občina Radovljica, Občina Gorje, Občina Žirovnica, Občina Kranjska Gora.

4. člen

Predmet prodaje so likovna dela akademskega slikarja Francija Vozlja iz Kranja.

5. člen

Kupec kupi likovno delo z registracijo obiska spletne prodaje in izbiro likovnega dela, ki ga želi kupiti. Z izbiro likovnega dela s strani kupca se ponudba za druge ponudnike tega likovnega dela ustavi in s kupcem vzpostavi stik predstavnik LK Bled.

6. člen

Kupec bo za izbrano likovno delo izvršil plačilo, v roku 5. bančnih delovnih dni. Lahko pa kupec v dogovoru z ponudnikom LK Bled dogovori tudi plačilo v 6 (šestih) mesečnih obrokih.

7. člen

Kupec izvede plačilo za likovno delo na TRR LK Bled:

Lions klub Bled, Kolodvorska cesta 33, 4260 Bled

TRR (IBAN): IBAN SI56 0700 0000 0119 594, odprt pri  GB d.d., Kranj

Namen: Plačilo likovnega dela

8. člen

Po nakazilu dobrodelnega prispevka se predstavnik LK Bled in kupec dogovorijo za način prevzema likovnega dela.

9. člen

Organizator si pridržuje pravico, da lahko prodajo likovnih del podaljša ali postopek ponovi, v roku treh mesecev.

10. člen

Organizator ne prevzema odgovornosti za izid spletne dobrodelne dražbe likovnih del v primeru nepoštenih namenov ali zlorab s strani kupcev.

11. člen

Organizator spletne dražbe si v primeru izrednih okoliščin pridružuje spremembo teh pravil in o tem obvesti vse udeležence spletne dražbe na svoji spletni in Facebook strani.

Bled, 31.3.2021

Predsednik

Borut Kocijančič